De kracht van BuroABLWij staan voor u klaarIntegrale aanpak

De kracht van BuroABL

Door bundeling van diverse disciplines in één bedrijf
kunnen wij u gedurende het hele bouwproces volledig
ontzorgen

Wij staan voor u klaar

Herbestemming, renovatie, bouwkundige keuring
of nieuwbouw? Wij wijzen u de weg
langs alle mogelijke bouwtechnische vraagstukken

Integrale aanpak

EPC berekening, EPA labelling en maatwerkadvies
Ontwerp duurzame energieopwekking installaties
Energiemanagement, Duurzaam bouwen, Isolatie advies...

Diensten

Full Service

Heeft u een kavel gekocht, verbouwplannen of een eerste idee om te gaan bouwen? Dan helpen wij u daar graag mee verder. BuroABL kan u vanaf het eerste idee tot aan de oplevering van uw woning of bedrijfsgebouw bijstaan, zowel bij nieuwbouw als verbouw (uitbreidingen en renovatie). Wij kunnen voor u het architectonisch ontwerp, de bouwtechnische uitwerking, de vergunningen en de bouwbegeleiding verzorgen.

Idee & Ontwerp

Wij helpen u bij het vertalen van uw wensen, ideeën en inspiratie naar een ontwerp. Hierbij houden wij rekening met de haalbaarheid, zodat we tot een mooi en passend ontwerp komen.   Wanneer u tevreden bent, kan het plan voorgelegd worden aan de gemeente.

Uitwerken

Wanneer het ontwerp definitief is, gaan wij de omgevingsvergunning (bouwvergunning) voor u regelen. Het ontwerp wordt dan vertaald in bouwtechnische tekeningen. Tijdens dit proces verzorgen wij voor u alle contacten met eventuele adviseurs, zodat u tijdens het proces één aanspreekpunt heeft.

Begeleiding

Na het verkrijgen van vergunningen kan de bouw gaan beginnen en breekt de uitvoeringsfase aan. Tijdens deze fase kunnen wij u ook helpen in de vorm van bouwbegeleiding.  Zo kunnen wij u helpen bij de aannemersselectie, de wekelijkse bouwbegeleiding of esthetisch toezicht en de oplevering.